BB-talosta häädetty Leina myönsi: ”Iso pettymys”

Big Brother · Elina Sipiläinen

Big Brother -talosta häädettiin hetki sitten tämän kauden toinen asukas. Häädetyksi joutui tällä kertaa yllättäen BB-Leina. Leina joutui häätöäänestykseen vain Jonna A:n antamilla kahdella pisteellä, joten talon asukkaille naisen häätö tuli täytenä yllätyksenä.

Subin suoran lähetyksen haastattelussa Leina kertoi olevansa pettynyt BB-visiittinsä loppumisesta. Muutaman kyyneleenkin vuodattanut nainen olisi toivonut voivansa vielä jatkaa eloa talossa muiden asukkaiden kanssa.

– Oli aika iso pettymys. Kyl mä mielelläni olisin jäänyt sinne pidemmäksikin aikaa, Leina myönsi suoran lähetyksen haastattelussa.

Leina joutui poistumaan talosta lähes meikittä, sillä talon naiset joutuivat tänään luopumaan meikeistään BB-Tommin saaman rangaistuksen vuoksi. Tommi hukkasi sinisen rannekkeensa, jonka vuoksi Isoveli laittoi rangaistuksena talon naisasukkaat viemään meikkinsä varastohuoneeseen.