Näin Jessica Simpson pudotti 18 kiloa – paljasti laihdutusvinkkinsä

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Realitykaunotar ja laulajatähti Jessica Simpson on ollut viime aikoina otsikoissa hurjan painonpudotuksensa merkeissä. Esikoisensa toukokuussa synnyttänyt neitokainen solmi aiemmin tänä vuonna neljän miljoonan dollarin arvoisen sopimuksen Painonvartijat-laihdutusyrityksen kanssa. Nainen yrittää laihduttaa elopainoaan 20 kiloa.

Jessica Simpson astui eilen julkisuuteen ja esitteli 18 kiloa hoikemman vartalonsa Good Morning America -ohjelmassa. Nyt hän on paljastanut, miten pitkä ja raskas laihdutuskuuri onnistui. Onnellisen äidin mukaan hän sai motivaatiota painonpudotukseen muun muuassa katsomalla itseään alastomana peilistä.

– Helpoin tapa saada motivaatiota on katsoa itseään alastomana peilistä. Kun astuin vaa’alle Painonvartijoiden toimistolla, en voinut uskoa, että painoin niin paljon. Sydämeni melkein pysähtyi, Jessica Simpson kertoi live-haastattelussa.

Maxwell Drew -tyttövauvan äiti kertoi laihtuneensa terveellisellä ruokavalion ja liikunnan avulla. Jessica Simpson käveli päivittäin noin 14.000 askelta ja urheili neljä kertaa viikossa henkilökohtaisen kunto-ohjaajansa kanssa. Neitokainen teki harjoitteita muun muuassa käsipainoilla ja kuntopalloilla.

Naisen mukaan hän söi aamupalaksi voileivän, jonka päällä oli kananmunan valkuaisia, pippuria ja vähärasvaista cheddar-juustoa. Välipalaksi Simpson pisti poskeensa marjoja, banaania, melonia tai rypälemehua. Hän kertoi syöneensä kuurinsa aikana aamupäivisin yhden tuhdin aterian, jotta hän pysyi kylläisenä iltaan saakka. Iltapalaksi kaunotar söi muun muuassa munakoisoa, parsakaalia ja muutaman suklaatryffelin.

Jessica Simpson on kihloissa amerikkalaista jalkapalloa ammatikseen pelanneen Eric Johnsonin kanssa. Siveyden nimeen vannova neitokainen menetti neitsyytensä ensimmäiselle aviomiehelleen Nick Lacheylle, jonka hän tapasi 2000-luvun alussa. Pariskunnan realitysarjaa esitettiin MTV-kanavalla. He olivat naimisissa neljän vuoden ajan.