Lady Gaga karautti näyttävästi Guggenheimiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Miljoonat fanit odottavat parhaillaan kovasti supertähden uutta ARTPOP-albumia.

Lady Gagan Fame-hajuvesimerkki on herättänyt mediassa ennakkoon paljon kohua. Tähti on muun muassa paljastanut että valmistukseen käytettiin verta ja siemennestettä, ja elokuussa nähtiin esimakua myös Famen omintakeisesta televisiomainoksesta. Ei tulekaan yllätyksenä, että laulajatar julisti hajuveden julkistamista erikoisella performanssilla New Yorkin Guggenheim-museossa.

Laulaja ajeli äskettäin niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on nyt tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.

– Siitä asti kun olin pieni tyttö, prinsessa Diana oli kaikista tärkein henkilö minulle ja äidilleni. Olen vannonut, että jos minulla ikinä on tällainen yleisö Lontoossa, omistaisin kappaleen hänelle… Tässä se on. Omistan kappaleen myös Amy Winehouselle, Alexander McQueenille, Witney Houstonille ja minulle itselleni, Gaga kertoi yleisölle.