Disney-tähden nettiviestit ihmetyttävät: ”Haluan intohimoa”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Maailman suosituimpien teinitähtien joukkoon lukeutuva Miley Cyrus joutui aiemmin tässä kuussa tekemisiin poliisien kanssa baaritappelun takia. Silminnäkijöiden mukaan Hannah Montana -hittisarjan tähti löi erästä miestä kasvoihin yökerhossa alkaneen riidan seurauksena. Videotallenne kuitenkin osoitti Mileyn olleen syytön.

Nyt 19-vuotias Miley Cyrus on noussut otsikoihin hieman toisenlaisissa merkeissä. Teinitähti on nimittäin julkaissut Twitter-blogissaan vietteleviä viestejä, joissa hän kertoo kaipaavansa intohimoa elämäänsä. Lisäksi huomionkipeä kaunotar kertoi vihaavansa sitä, että hän rakastaa läheisiään enemmän kuin he häntä.

– Tuntuuko kenestäkään siltä, että tarvitsee jotain enemmän? Haluan intohimoa, läheisyyttä kaipaava Miley Cyrus kirjoitti yli kahdeksalle miljoonalle Twitter-fanilleen.

Miley Cyrus yllätti taannoin ihailijansa, kun hän kertoi kihlautuneensa poikaystävänsä Liam Hemsworthin kanssa. Disney-tähden mukaan hänellä ei ole kiire naimisiin, sillä hän haluaa nauttia avovaimon roolista.

Hannah Montana -televisiosarjan myötä supertähdeksi noussut Miley Cyrus ei ole ainut julkkistähti, joka on joutunut baaritappeluun. Muun muuassa poppari Avril Lavigne joutui viime vuonna rajun baaritappelun keskelle. Artisti sai nyrkistä kasvoihinsa ja hänen hiuksiaan revittiin irti. Tapauksen jälkeen Lavigne muistutti fanejaan, ettei väkivalta ole ratkaisu missään asiassa.