Lady Gaga kohahdutti muotibileissä – pukeutui Mikki Hiireksi! – katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Miljoonat fanit odottavat parhaillaan kovasti supertähden uutta ARTPOP-albumia. Samaan aikaan poptähti on mennyt asuvalinnoissaan pidemmälle kuin koskaan.

Neitokainen on popmuodin itseoikeutettuna prinsessana viettänyt aikaansa Lontoon muotiviikoilla. Popparin päällä on jo nähty jos jonkinmoista asustusta, ja nyt Lady Gaga pukeutui Philip Traceyn muotinäytökseen varsin eriskummalliseen asuun. Poppari näytti mustavalkoisessa vaatetuksessaan aivan edesmenneeltä Michael Jacksonilta.

Tähti oli vetäissyt käteensä jopa Jacksonin kuuluisan ”hanskan”. Asun voidaan epäillä olevan jonkinlainen kuittaus Thriller-megahitin laulajan suuntaan, sillä kaunottaren päässä keikkuivat irvokkaat Mikki Hiiri -korvat. Poptähti Michael Jacksonin suuntaan on aiemminkin isketty vastaavaa vinoilua, sillä olihan mies kuuluisa ”mikkihiirimäisen” pehmeästä puheäänestään.

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.