Perhe huolissaan Amandasta: ”Hänen pitää lopettaa juominen”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

She’s The Man -elokuvan päätähti Amanda Bynes on ollut viime päivinä otsikoissa liikennerikkomustensa ja päihteiden käyttönsä merkeissä. Entinen lapsitähti voi joutua vuodeksi vankilaan, jos hänet todetaan syylliseksi kahdesta liikennerikkomuksesta.

Nyt 26-vuotiaan kaunottaren uskotaan olevan rajussa päihdekierteessä. Amanda Bynesin Ronald-sedän mukaan hänen sukulaistyttönsä juo liikaa alkoholia. Sedän väitteiden mukaan näyttelijän vanhemmat eivät ymmärrä, kuinka vakavista ongelmista Bynes kärsii.

– Amanda tarvitsee apua. Hänen pitää lopettaa juominen ja autolla ajaminen, Ronald Bynes kertoi Celebuzz-sivustolle.

Amanda Bynesiä on syytetty puolen vuoden aikana neljästä kolarista, rattijuopumuksesta ja kännykkään puhumisesta auton ratissa. Poliisi takavarikoi hänen autonsa sunnuntaina, kun hän ajoi holtittomasti menopelillään ilman ajokorttia. Lisäksi hänen uskotaan polttaneen kannabista.

Amanda Bynes tunnetaan näyttelijänä, televisiojuontajana, laulajana ja muotisuunnittelijana. All That ja The Amanda Show -televisiosarjojen myötä läpimurtonsa aikanaan tehnyt kaunotar juonsi 1990-luvun puolivälistä vuosikymmenen vaihteeseen saakka lastenohjelmia Nickelodeon-kanavalla. Sittemmin hän siirtyi näyttelijäksi. Vuonna 2006 hänet nimettiin yhdeksi kuumimmista nuorista tähdistä ja seuraavana vuonna hän oli viidenneksi parhaiten palkattu alle 21-vuotias tähti.