Lohan raivostui ex-lapsitähden kohtelusta: ”Miksi MINÄ jouduin vankilaan?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Teinitähtenä Mean Girls -elokuvasta kuuluisuuteen noussut Lindsay Lohan on vuosien varrella päätynyt toistuvasti otsikoihin toilailujensa takia. Äskettäin neitokaista syytettiin osallisuudesta varkauteen Hollywood Hillsillä sijaitsevassa kartanossa.

26-vuotias tähti on ollut uransa aikana useampaan otteeseen tekemisissä viranomaisten kanssa. Nyt Lohan on raivostunut toiselle entiselle teinitähdelle, Nickelodeon-kanavalta suosioon nousseelle Amanda Bynesille. Neidon mukaan on epäreilua, että Amanda on onnistunut välttelemään rangaistuksia viimeaikaisista liikenne- ja huumetörttöilyistään, kun hänet taas itsensä tuomittiin vastaavanlaisista rikkeistä aikoinaan vankilaan ja vieroitushoitoon.

– Miksi MINÄ jouduin vankilaan ja Nickelodeon-tähti on selvinnyt ilman rangaistusta?, tähti avautui Twitter-tilillään.

Twiittaus ilmestyi pian sen jälkeen, kun Amanda Bynes jäi kiinni ilman korttia ajamisesta. Bynesiä ei pidätetty, mutta hänen autonsa takavarikoitiin.

Poptähti-näyttelijä Lindsay Lohan tekee pian paluun elokuvakankaille Liz & Dick -elokuvallaan. Tänä vuonna Lindsay nähtiin elokuvien lisäksi myös Glee-hittisarjassa, jossa hän teki cameo-roolin. Tähden huhuttiin äskettäin aiheuttaneen ärtymystä Glee-näyttelijöiden keskuudessa myöhästymisellään ja välinpitämättömällä käytöksellään.