Roger Moore ylistää seksielämäänsä: ”Enemmän naisia kuin James Bondilla”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

James Bond -elokuvien päätähtenä tunnetuksi tullut näyttelijä Roger Moore loukkaantui taannoin Christmas at Castlebury Hall -elokuvan kuvauksissa Romaniassa. Supertähti kaatui kompastuttuaan johtoihin, mutta ei onnekseen saanut vakavia vammoja.

Nyt 84-vuotias miestähti on kehuskellut rakkauselämällään uusimmassa haastattelussaan. Neljä kertaa naimisissa ollut Moore kertoo olevansa varsinainen mahtiuros naisten silmissä. Hän on omien sanojensa mukaan harrastanut seksiä niin monen naisen kanssa, ettei pysy enää laskuissa.

– Olen aina ollut menestys naisten seurassa. Minulla on ollut enemmän naisia kuin James Bondilla. Enemmän Moorelle, Roger Moorelle, lohkaisi Roger Moore Daily Mail -sivustolle.

Mies uskoo, että monet hänen syliinsä heittäytyneet naiset luulivat tähteä hänen roolihahmoikseen. Näyttelijä kertoi olevansa hyvin samanlainen valkokankaalla ja oikeassa elämässä. Moore tunnustikin näytelleensä Bond-filmatisoinneissaan lähinnä itseään.

Roger Moore käväisi taannoin Suomessa markkinoimassa Nimeni on Moore, Roger Moore -kirjaansa. Samalla hän vieraili Espoon kauppakeskus Sellossa James Bond -elokuvan erikoisnäytöksessä. Aikoinaan Bond-roolit olivat mennä Moorelta sivu suun, koska hän pelkäsi aseita.