Suosikkia muistellaan Facebookissa – muistatko nämä legendaariset kansikuvat

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tänään monet suomalaiset ovat muistelleet kaiholla Suosikki-lehteä, joka nousi jo 1960-luvulla maan merkittävimmäksi musiikkimediaksi. Lehti kohtaa kuitenkin loppunsa viimeisen numeron ilmestyessä kuluvan vuoden joulukuussa.

Suosikin tavaramerkiksi muodostuivat aikoinaan jättijulisteiden lisäksi myös erilaiset superkultaturbo-teemanumerot. Näitä lehtiä löytyy yhä edelleen lukemattomien yli 30-vuotiaiden suomalaisten varastoista, mutta kymmeniä vanhojen Suosikkien kansia on tallennettu myös Facebookissa suuren suosion saaneeseen 80-luku -ryhmään. Katso kansikuvat tästä linkistä.

Suosikin 80-luvun kulta-ajan kansikuvissa poseeraavat niin discotähdet Mel & Kim, Samatha Fox ja Sabrina kuin rocktähdet Kiss, Michael Monroe, Dingo, Jon Bon Jovi ja Twisted Sister sekä tietenkin itseoikeutetusti lehden vakiokansitähti Elvis Presley.