Elastinen ja Cheek vierailevat Tuomas Kauhasen debyytissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Tuomas Kauhanen on Porvoosta kotoisin oleva, mutta sittemmin helsinkiläistynyt hiphop-artisti. Kymmenen vuotta Näkökulma ja A04 -kokoonpanoissa vaikuttanut Tuomas on omien projektiensa lisäksi vieraillut lukuisten eturivin artistien levyillä.

Näkökulman siirryttyä tauolle 2010, Tuomas ryhtyi tekemään ensimmäistä, syksyllä 2012 ilmestyvää sooloalbumiaan yhdessä tuottajien Henkka “Mgi” Lanzin ja Olan kanssa. Tänään Kauhasen uusi musiikkivideo Tuomas Kauhanen feat. Cheek & Elastinen – Miksi naiset rakastuu renttuihin? on julkaistu. Mukana ovat siis myös Elastinen ja Cheek.

27-vuotiaan Kauhasen tulevan albumin urbaanit kappaleet kertovat eri ajanjaksoista elämässä. Suomalaisiksi esikuvikseen Kauhanen listaa muun muassa Leevi & The Leavingsin, Irwin Goodmanin ja Hectorin.