Teinitähti Tuuli niittää menestystä YouTubessa

Nettivideot Viihdeuutiset · Stara.fi

Teinitähti Tuulin toukokuussa julkaistun Salaisuudet-kappaleen musiikkivideo on katsottu YouTubessa jo lähes 1,8 miljoonaa kertaa ja uudempi Paljon onnea vaan -kappale on sekin kerännyt yhteensä jo 585.000 kuuntelukertaa. Yhteensä katselukertoja on siis jo lähes 2,5 miljoonaa.

– Oli aika uskomatonta, että Salaisuudet-kappale herätti niin paljon huomiota. Oli hieno tunne, kun miljoonan raja rikkoutui. Ja, ootan innolla, että albumi julkaistaan ja että fanit pääsee kuulemaan lisää biisejä, Tuuli kommentoi.

– Kaikki alkoi kolme vuotta sitten, kun pääsin kilpailun kautta tapaamaan Haloo Helsinki –yhtyettä studioon. Yhtyeen silloinen keikkamyyjä Peter Kokljuschkin vinkkasi minulle Suutarilan bändikoulusta, josta innostuin heti. Kävin bändikoulussa kaksi vuotta. Lauri ja Pauli ottivat Peteriin yhteyttä ja soittivat tekemiään kappaleita. Pian aloimme työstämään albumiani.

Tuulin syyskuussa julkaistava esikoisalbumi on The Rasmus -yhtyeestä tuttujen Pauli Rantasalmen ja Lauri Ylösen käsialaa. Tuuli on 13-vuotias koululaistyttö, jolla on kotonaan pieni studio ja PA-laitteet. Niiden avulla hän harjoittelee esiintymistä ja laulamista. Tuulin harrastuksiin kuuluvat myös pianonsoitto, showtanssi, ja musiikkiteatteri.