Keira Knightley myönsi: ”Ei muuta elämää kuin näytteleminen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Elokuvakaunotar Keira Knightley nousi menestykseen varsin nuorena, sillä hänet kiinnitettiin Pirates of The Caribbean -elokuvasarjaan jo 17-vuotiaana teinityttönä. Näyttelijätär on paljastunut haastatteluissa perfektionistiseksi luonteeksi, ja hän kertoikin äskettäin kärsivänsä ammatillisesta epävarmuudesta.

27-vuotias näyttelijäkaunotar on nyt kertonut julkisuusuransa alkuvuosista, jolloin neitokaisella ei ollut muuta elämää näyttelemisen lisäksi. Parempi kuin Beckham -komediasta pinnalle pongahtanut brittitähti koki elokuvan ilmestymisen jälkeen ensi annoksensa tulevasta mediapyörityksestä. Neitokainen välttelikin aluksi menemästä ulos, koska halusi olla rauhassa.

– Minulla ei kirjaimellisesti ollut muuta elämää kuin näytteleminen. Halusin vain olla normaalisti, ja pitää välillä taukoa rooleistani. En halunnut tulla valokuvatuksi, kertoi Keira Knightley Vogue-lehdelle.

Paparazzien vältteleminen äityi kerran niinkin pahaksi, että Hollywood-tähti kieltäytyi Glastonburyn musiikkifestareilla poistumasta asuntovaunustaan. Hän viettikin festivaalit kyseisessä vaunussa istuen. Neito ei kuitenkaan välttele menestysrooleja, ja hänet nähdäänkin seuraavaksi Anna Karenina -pukudraaman nimikkoroolissa.

Keira Knightleyn uutisoitiin taannoin eronneen Rupert Friendin kanssa näyttelijättären uran luomien paineiden takia. Knightleyn isä vahvisti eron The Sun -lehdelle ja kertoi, ettei Friend pitänyt huomiosta, jota hänen tyttärensä sai osakseen. Brittikaunotar on myös seurustellut irlantilaisen mallin Jamie Dornanin ja amerikkalaisen näyttelijä Del Synnottin kanssa. Nykyään Keira on kihloissa pianisti James Rightonin kanssa.