Madonna lämpeni sittenkin? ”Rakastan Lady Gagaa”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, joista on uutisoitu pääosin negatiivisesti.

Popin teräsnainen on pitänyt pitkän aikaa julkista vihanpitoa Lady Gagan kanssa, ja naiset ovatkin heittäneet tasaiseen tahtiin lokaa toisilleen. Nyt Madonna kuitenkin yllätti uusimmalla keikallaan, sillä neitokaisen suusta kuultiin odottamattomia sanoja. Hän nimittäin ylisti puheessaan entistä vihamiestään.

– Omistan tämän laulun… Lady Gagalle. Haluatteko tietää jotain? Rakastan häntä. Imitaatio on korkein imartelun muoto. Rakastan Lady Gagaa, kertoo Madonna keikkavideolla.

Madonna antoi yleisönsä ymmärtää, että tähdet saattavat esiintyä jonain päivänä samalla lavalla. Ironisesta huumoristaan tunnettu popin kuningatar kertoi mielipiteistään ennen Masterpiece-kappaleen esittämistä ja omisti kyseisen kappaleen kilpasiskolleen. Kohtaus näkyy videolla kuuden minuutin kohdalla.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.