Lady Gaga julkaisi riettaan räppikappaleen – ei lasten korville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga myönsi viime viikolla lihoneensa lyhyessä ajassa peräti kymmenen kiloa. Lihominen paljastui tähden keikkakuvissa, jotka levisivät nopeasti ympäri maailmaa.

Nyt Lady Gaga aiheuttaa ihmetystä trap-tyylisellä musiikkikappaleella, jossa hän vieraile. Mahdollisesti vitsiksi tarkoitetussa kappaleessa supertähti räppää sanakäntein, jotka saavat jopa paatuneetkin gangsta-räppärit punastumaan. Kappaleen on Spin-lehden mukaan työstänyt ilmeisesti hänen tuottajansa DJ White Shadow. Poptähti hehkutti kappalettaan Twitterissä. Kappaleen lyriikat pitävät sisällään huiman määrän törkeyksiä.

Lady Gaga ajeli äskettäin niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.