Hittibändi LMFAO hajosi – tanssimusiikin fanit surevat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Huippusuosittu LMFAO-yhtye on komeillut jo reilun vuoden ajan tanssilistojen ykkösenä parillakin eri hitillään. Taannoin Suomessakin esiintynyt parivaljakko on nyt järkyttänyt faninsa hajoamisilmoituksellaan.

Yhtyeen jäsenet Sky Blu ja Redfoo ovat kertoneet jatkavansa musiikkiurillaan eteenpäin sooloprojektien parissa. LMFAO:n räppärit päättivät suunnata eri suuntiin yhtyettä repineiden sisäisten ristiriitojen vuoksi. Artistit haluavatkin tehdä tulevaisuudessa sitä, mikä tulee heiltä luonnostaan.

– Olemme tehneet tätä jo niin kauan, noin viisi tai kuusi vuotta. Aloimme viettämään aikaa erilaisten ihmisten kanssa, mutta olemme silti samaa perhettä. Hän tulee aina olemaan veljenpoikani ja minä tulen aina olemaan hänen setänsä, kertoi Redfoo News-sivustolle.

Redfoo aikoo edelleen jatkaa uraansa tanssimusiikin saralla, koska sen luominen on ollut hänen unelmansa pitkään. Mies suunnittelee myös oman vaatemalliston lanseeraamista. Yhtyeen hajoaminen surettaa epäilemättä duon miljoonia faneja, jotka ovat saaneet inspiraatiota kokoonpanon omintakeisesta bilemusiikista.

Elektro hop -yhtye LMFAO koostuu Stefan Kendal Gordysta ja Skyler Husten Gordysta, jotka esiintyvät taiteilijanimillä Redfoo ja Sky Blu. Yhtyeen jäsenet ovat Motown-levy-yhtiön Berry Gordyn poika ja pojanpoika. Bilemusiikissa kunnostautuneet räppärit ovat julkaisseet kaksi albumia Party Rock ja Sorry for Party Rocking, joista jälkimmäinen sinkosi heidät maailmankuuluisuuteen hiteillään Sexy and I Know It ja Party Rock Anthem.