Pamela Andersonin asu kuin pornokaupasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Baywatch-sarjasta ja Playboy-lehdestä aikoinaan julkkikseksi noussut Pamela Anderson on viime viikkoina aktivoitunut jälleen julkisuudessa, sillä hän on keikistellyt tavallista useammin televisio-ohjelmissa ja julkkisjuhlissa.

Nyt Pamela julkaisi itsestään paljastavan Twitter-otoksen, joka todistaa neidon kropan olevan edelleen erinomaisessa kunnossa. Seksikkäässä kuvassa kaunotar on riisunut itsensä yläosattomiin, ja hänet nähdään poseeraamassa pelkissä alushousuissa, sukkanauhoissa ja korkokengissä.

Kuva: Twitter

45-vuotias Pamela Anderson asusti taannoin Britannian Big Brother -talossa yhdessä neljäntoista taviksen kanssa. Kaunotar vietti talossa vain viikonlopun, mutta pikavisiitti ehti saada varsinaiset asukkaat sekaisin. Pamela Andersonilla on 15-vuotias poika Brandon ja 12-vuotias Dylan-poika ex-aviomiehensä Tommy Leen kanssa. Vuonna 2010 Pamela Anderson valittiin eläinsuojelujärjestö PETA:n toimesta Vuoden henkilöksi. Hän on ollut mukana eläinsuojelutyössä poseeraamalla alasti turkisten vastaisissa kampanjoissa.