BB-Katarina purskahti itkuun – asukkaat hermostuivat

Big Brother · Neea Jokinen

Big Brother -talossa asuva BB-Katarina on aiheuttanut muiden asukastovereiden keskuudessa ärtymystä, sillä suomenruotsalainen kaunotar on käytökseltään hyvin etäinen. Lisäksi hän ei osallistu aktiivisesti viikko- ja päivätehtäviin.

Sirkusteemaista viikkotehtävää suorittavat asukkaat joutuivat aamupäivällä talon pihamaalle Isoveljen käskystä. Roolivaatteisiin pukeutuneet kilpailijat joutuivat hoputtamaan BB-Katarinaa, joka ei siirtynyt pihalle samaan aikaan kuin muut asukkaat.

Katarinan viivästely aiheuttikin pahennusta asukastovereiden keskuudessa ja he kommentoivat hänen touhujaan suorasanaisesti.

– Älä nyt v*ttu vaihda vaatteita siellä. Täällä ulkona muut paleltuu, BB-Teija tivasi.

– Ei me saada sitä kultapalkintoa, BB-Anne sanoi.

– Huuda sille nyt, BB-Tommi kertoi.

– Laita nyt vauhtia ihan tosi. Tule nyt! Aikuista ihmistä pitää tuolla tavalla nyt juoksuttaa, BB-Sarah huusi.

– No voi v*ttu, Sarah sanoi.

Katarina huomasi myöhästelynsä aiheuttaneen närää asukkaiden keskuudessa, mutta hän ei selitellyt toimintaansa. Nainen käveli tuiman näköisenä pihamaan sohvalle ja alkoi mököttää. Sisällä Katarina potki suutuspäissään pallon seinään ja purskahti itkuun makuuhuoneessa. Nainen paiskoi muun muuassa talon ovia.

– Ei nyt tartte ikkunoita särkee, Teija kommentoi.

– Kaikki ei tee täysillä tätä viikkotehtävää, niin se näkyy sit loppuesityksessä, BB-Jonna valitti.

– V*ttu kun ei voi olla toisen ihmisen asenne. Ymmärrätsä. Itellä olis asennetta, niin ei voi toista käskeä. Joitakin ei hevon v*ttua kiinnosta, Teija jatkoi tuohtuneena.

– Pitää yrittää tsempata, BB-Markus sanoi.