Lady Gagaa haukuttiin lihavaksi – julkaisi alastonkuvan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime viikolla poppari joutui kohun keskelle paino-ongelmiensa vuoksi, ja hän myönsi lihoneensa yli kymmenen kiloa.

Nyt supertähti on vastannut saamaansa lihavuuskritiikkiin omalla persoonallisella tavallaan. Lady Gaga nimittäin julkaisi Twitter-blogissaan valokuvaaja Terry Richardsonin hänestä ottaman alastonkuvan. Otoksessa muodokas tähti nähdään istumassa vessanpöntön päällä ilman rihman kiertämää tupakkaa poltellen.

Kuva: Twitter

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.