Uusi tähtipari paljastui: Simon Cowell pokasi Baywatch-hottiksen!

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

X Factor -ohjelman luoja ja ökyrikas televisiotähti Simon Cowell on nähty useiden kykyjenetsintäkilpailujen tuomarina. Viihdemogulin kerrottiin hiljattain tilanneen parantajan, jonka tehtävänä oli poistaa hänen luksuskartanonsa ilmassa leijuva paha energia.

Nyt 52-vuotias Simon Cowell on löytänyt yhteisen kemian Baywatch-sarjasta tutun seksipommin Carmen Electran kanssa. Heidän nimittäin huhutaan seurustelevan. Pariskunta bongattiin viikonloppuna treffeillä Hollywoodissa sijaitsevassa Cecconi-ruokapaikassa. Silminnäkijöiden mukaan tähdet eivät saaneet näppekä irti toisistaan.

– Heillä näytti olevan läheiset välit. Simon ja Carmen pitivät toisiaan kädestä kiinni ja tuijottivat toisiaan silmiin. Sitten he alkoivat suutelemaan, lähde kertoi The Sun -lehdelle.

Simon Cowell ja Carmen Electra istuivat ravintolapöydässä muutaman ystävän kanssa, mutta he eivät piilotelleet tunteitaan. Julkkiskaunotar erosi keväällä kihlatustaan Rob Pattersonista. Electran ystävän mukaan uudesta romanssista ei ole vielä kehkeytynyt rakkaussuhdetta. Seksikkäimpien naistähtien joukkoon lukuisia kertoja valittu Carmen Electra haluaa nimittäin pitää hauskaa ja nauttia Cowellin seurasta.

Simon Cowell tunnetaan seurustelusuhteissaan anteliaana miehenä. Hän myös lahjoittaa ex-tyttöystävilleen miljoonia eron jälkeen. Hän on aiemmin kertonut hyväsydämisesti haluavansa entisten siippojensa selviytyvän jatkossakin arjesta rahallisesti. Cowellin entiset tyttöystävät eivät olekaan koskaan haukkuneet Cowellia huonoksi poikaystäväksi julkisuudessa. Mediamoguli myös haluaa säilyttää entisiin kumppaneihinsa lämpimät välit.