Stara Simon Cowell

Viihdeuutiset

Beckhamien lapsesta leivotaan nyt supertähteä – Simon Cowell haluaa talliinsa

Laulajana maailmanmaineeseen nousseen Victoria Beckhamin ja hänen jalkapalloilijamiehensä David Beckhamin 11-vuotias poika Cruz on saanut runsaasti kiinnostusta laulutaitonsa ansiosta. Pojan manageroinnista ovat haaveilleet muun muassa Justin Bieberin takana seisova Scooter Braun sekä räppäri Kanye West.

Nyt musiikkimoguli Simon Cowell on heittänyt lusikkansa soppaan mukaan. Miljonääri on sanonut The Sunin haastattelussa, että voisi ryhtyä nuoren Beckhamin manageriksi. Cowell on tavannut Beckhamien jälkikasvun taannoin ja kehuu heitä kaikkea muuta kuin hemmotelluiksi ipanoiksi. Miehen mukaan pikku-Beckhamit ovat hauskoja lapsia.

Victoria Beckham julkaisi keväällä videon 11-vuotiaasta Cruz-pojastaan. Poika on sittemmin aloittanut kitaransoiton opettelemisen. Cruzilla kerrotaan olevan luonnonlahjakkuutta ja sävelkorvaa muusikoksi ryhtymiseksi. Lisäksi poika on todella söpö.

Viihdeuutiset

Simon Cowellin poika syntyi – nimeksi Eric isoisän mukaan

Musiikkimoguli Simon Cowell ja seurapiirihenkilö Lauren Silverman ovat saaneet ensimmäisen yhteisen lapsensa ystävänpäivänä kello 17:45. Vauva syntyi kaksi viikkoa etuajassa ja maailmaan saapui 2,9 kiloa painava poika.

Simon Cowell julkaisi ilouutisen Twitterissä ja lapsi ristittiin hänen edesmenneen isoisänsä mukaan Ericiksi. Nimestä päätettiin jo viime vuoden puolella ja nimiasia on hyvin tärkeä miljonäärille. Hänen isänsä kuoli vuonna 1999. Cowell kehaisi samassa twiitissä poikansa olevan terve ja komea. Lauren voi myös synnytyksen jälkeen hyvin ja pari on vastaanottanut useita onnitteluja lähipiiriltään, E! News uutisoi.

54-vuotias Simon Cowell tahtoo kertomansa mukaan olla hyvä isä, ja hänen mielestään se onnistuu vain kasvattamalla lapsi perheenä Lauren Silvermanin kanssa. Simonin mukaan jälkikasvu tulee puhumaan brittiläistä englantia siitä huolimatta, että tämän äiti on yhdysvaltalainen. Lähipiirin mukaan miljonääri-isälle on tärkeää, että hänen jälkikasvullaan on tasapainoinen koti ja hänen otaksutaan hiljentävän työtahtiaan viimeistään kuusikymppisenä ja ryhtyvän kokopäiväiseksi isäksi.

Laurenin äiti on julkisesti syyttänyt tytärtään hankkiutuneen tahallaan raskaaksi miljonääri-Simonille. Musiikkibisneksellä uransa luonut Cowell on tunnettu miljonääri, ja viime vuonna hänen omaisuuden arvon kerrottiin olevan 350 miljoonaa dollaria. Raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö.

Viihdeuutiset

Simon Cowellin ja exän välit edelleen läheiset

Musiikkimoguli Simon Cowell on kertonut olevansa ylpeä isäksi tulemisesta ja nyt hän on päättänyt perustaa Lauren Silvermanin kanssa oikean perheen. Äskettäin paljastettiin, että Simon Cowell ja kasarilaulaja Sinitta olisivat saaneet aikoinaan lapsen.

Lauren Silverman on tehnyt Simonille hyvin selväksi, että hän ei tahdo nähdä miehen entisiä heiloja, joihin musiikkimoguli pitää tiettävästi tiiviisti yhteyttä. Esimerkiksi Simonin entinen kihlattu Mezhgan Hussainy työskentelee miehen henkilökohtaisena meikkitaitelijana. Lisäksi herran kerrotaan viettävän aktiivisesti aikaa myös Sinitta-exänsä kanssa.

– Joskus vastoinkäymiset lähentävät ihmisiä entisestään. Me olemme aina olleet Simonin kanssa väleissä, Sinitta kertoi Lorraine-keskusteluohjelmassa vieraillessaan.

Lisäksi Sinitta on sanonut suoraan, että Simon Cowell on hänen paras ystävänsä. Raskaana oleva Lauren Silverman on newyorkilainen seurapiirihenkilö. Hän on vaatinut, että Cowellin tulisi katkaista välit entisiin heiloihin, mutta Simon ei ole noudattanut hänen tulevan vaimonsa ohjeita.

Sinitta tuli Simon Cowellille raskaaksi suhteen aikana 1980-luvulla. Molemmat olivat mielestään liian nuoria vanhemmiksi, joten abortti oli tällöin ainoa ratkaisua asiaan. Sinitta ja Simon tapailivat toisiaan on-off-tyylillä 20 vuoden ajan. Poppari kertoi järkyttyneensä uutisista, että Cowell on tulossa isäksi, koska mies oli aina sanonut hänelle, ettei halunnut lapsia.