Lady Gaga ei peitellyt peppuaan – on ylpeä kurveistaan! Katso kuvat

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime viikolla poppari joutui kohun keskelle paino-ongelmiensa vuoksi, ja hän myönsi lihoneensa yli kymmenen kiloa.

26-vuotias supertähti ei ole antanut lihavuuskohun estellä itseään pukeutumasta paljastaviin asuihin, vaan hän kertoikin äskettäin haastattelussa rakastavansa kurvikkaampaa vartaloaan. Neitokainen jätti nytkin housunsa kotiin, ja verhosi Zurichin keikalla muotoja saaneen kroppansa tutuiksi tulleisiin verkkosukkahousuihin ja stringeihin.

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.