Madonna teki täyskäännöksen – kutsui Lady Gagan yhteiskeikalle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna on ollut jo pitkään tukkanuottasilla kollegansa Lady Gagan kanssa. Kerroimme hiljattain popin kuningattaren haudanneen omalta osin sotakirveensä Lady Gagan kanssa omistamalla keikallaan hänelle kappaleen ja ylistämällä tätä puheessaan.

Madonna näyttää oleen tosissaan, sillä Female First -verkkosivu kertoo hänen managerinsa ottaneen yhteyttä Lady Gagaan yhteisesiintymisen toivossa. Lady Gagan tuottaja Vincent Herbert paljasti Madonnan managerin pyytäneen Gagaa esiintymään MDNA-kiertueen keikalla New Yorkissa.

Madonnan kerrotaan olleen niin halukas tekemään yhteistyötä 26-vuotiaan tähden kanssa, että oli valmis antamaan tapahtuman tuoton hyväntekeväisyyteen. Ikävä kyllä konsertti ei sopinut Lady Gagan omiin aikatauluihin ja hän joutui vastaamaan ehdotukseen kielteisesti.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.