Mitä BB-Irinalle oikein tapahtui? Tuotanto sensuroi lähetyksestä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme toissayönä kuinka Big Brother -talon asukasmäärä väheni jälleen yhdellä, kun Irina poistettiin talosta tuotannon päätöksellä. Aiemmin samana päivänä hän oli muun muassa kuullut ääniä ja muutenkin käyttäytynyt erikoisesti. Lopulta hänet poistettiin talosta.

Asukkaille kerrottiin, että tuotanto oli päättänyt ottaa Irina pois talosta, eikä hän enää sen jälkeen palannut. Monet katsojat istuutuivat eilen illalla televisioruutujen ääreen nähdäkseen edes vilauksen Irinan poistamiseen johtaneista tapahtumista. Yllättäen niitä ei kuitenkaan nähty, sillä tuotanto oli jostain syystä leikannut Irinan osuudet pois.

Epävakaassa mielentilassa olleen neitokaisen päivästä nähtiin lähetyksessä vain vilauksia, eikä mitään mikä olisi viitannut toissapäiväisiin sekoiluihin. Sellaisia talossa kuitenkin tapahtui, kuten asukkaatkin ovat moneen kertaan toisilleen kertoneet. Tuotannon salailu aiheutti ihmetystä myös keskustelupalstoilla, sillä yleensä vastaavat tilanteet on näytetty katsojille.