Darude julkaisi kaikille avoimen remix-kilpailun

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomen kansainvälisesti menestyneimpiin lukeutuva konemusiikkitähti Darude soi edelleen päivittäin ympäri maailmaa Sandstorm-hittinsä merkeissä. Ville ”Darude” Virtanen julkaisi taannoin Salmiakki Sessions Vol. 1 -kokoelmalevyn. Nyt vuorossa on remix-kilpailu.

Darude kertoo monien tiedustelleen mahdollisuutta remiksata hänen kappaleitaan, joten nyt artisti päätti järjestää kaikille avoimen kilpailun. Tarkoituksena on muokata uusi versio Daruden kappaleesta In The Darkness, jonka vokaalit laulaa Jo Angel. Esimerkiksi kappaleen vokaaliosuudet on nyt julkaistu Soundcloud-palvelussa, josta musiikintekijät voivat ladata tiedostot omalle koneelleen.

Jatkoon pääsee viisi parasta remiksiä ja niistä valitaan kaksi, jotka pääsevät mukaan Daruden tulevalle albumille. Levyn julkaisun ajankohtaa ei ole vielä paljastettu, mutta remix-kilpailu päättyy 10. marraskuuta. Tiedostot ja osallistumisohjeet löytyvät tästä linkistä.