Marysol Patton tiukoissa uikkareissa vesileikeissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Draamasarja Täydelliset naiset sai aikoinaan ympäri maailmaa valtavan suosion, joka alkoi näkyä hieman yllättäen pian myös realityohjelmissa. Hieman saman teeman ympärille ryhtyttiin nimittäin tekemään lukuisia Tosielämän täydelliset naiset -realitysarjoja.

Eräs näistä versioista on Real Housewive of Miami, eli Miamin täydelliset naiset, jossa seurataan paikallisten äveriäiden kotiäitien ylellistä elämää. Eräs sarjan tähdistä on 45-vuotias yrittäjä Marysol Patton, joka kuvattiin lauantaina Miami Beachilla, jossa hän keikisteli tiukoissa uikkareissa.

45-vuotias Marysol Patton jäi kiinni rattijuopumuksesta tammikuussa 2010, vain puoli vuotta Elsa-äitinsä rattijuopumuspidätyksen jälkeen. Pattonin 76-vuotias äiti Elsa Patton tunnetaan erityisesti pilalle leikeltyjen kasvojensa ansiosta.