Teiniäidin pakarakuvat ihmetyttävät – tällaista ei joka päivä nähdä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Teen Mom -realitysarjasta tuttu teiniäiti Jenelle Evans on ollut viime aikoina otsikoissa alastonkuviensa ja perheriitojensa merkeissä. Neitokainen joutui äskettäin sairaalaan, kun hän järkyttyi huomatessaan alastonkuviensa leviävän verkossa.

Nyt 20-vuotias Jenelle Evans on ottanut uuden tatuoinnin, ja esitteli sen luonnollisesti myös Twitter-blogissaan. Neitokaisen oikeaan pakaraan tatuoitiin nimittäin villi leopardikuvio. Teiniäiti ihastui ihokoristukseensa niin paljon, että otti siitä useita paljastavia otoksia.

Kolmevuotiaan Jace-pojan äiti kiidätettiin aiemmin sairaalaan, koska hän sai rajun oksennus- ja paniikkikohtauksen. Jenelle Evans kertoi järkyttyneensä alastonkuvistaan, jotka hänen entinen työnantajansa James Duffy oli julkaissut verkossa. Neitokainen lähetti kuvavuodon jälkeen entiselle pomolleen uhkausviestin, jossa hän toivoi miehen kuolevan.