Entinen työntekijä haastoi Lady Gagan oikeuteen: ”Paljastelee itseään jatkuvasti”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Taannoin poppari joutui kohun keskelle paino-ongelmiensa vuoksi, ja hän myönsikin lihoneensa yli kymmenen kiloa.

Nyt supertähden entinen assistentti Jennifer O’Neill haastoi 26-vuotiaan laulajattaren oikeuteen ylitöistä. Nainen väittää Lady Gagan teettäneen hänellä 7.168 tuntia ylitöitä, joista hän vaatiikin 250.000 punnan, eli 330.000 euron korvauksia. Popparin vierellä aikaansa viettänyt työntekijä kritisoi samalla tähden tapaa paljastella itseään.

Lady Gaga ei suostunut äskettäin julkaisemaan valokuvaaja Terry Richardsonin hänestä ottamia otoksia, koska piti niitä liian henkilökohtaisina. O’Neillin mukaan popparilla ei kuitenkaan ole oikeutta yksityisyyteen, koska tämä ”paljastelee itseään jatkuvasti maailmalle oudoilla ja intiimeillä tavoilla”, uutisoi The Sun -lehti.

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.