Lady Gaga kopioi tyylin – tämä paljastava rintavako on nähty ennenkin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime viikolla poppari joutui kohun keskelle paino-ongelmiensa vuoksi, ja hän myönsi lihoneensa yli kymmenen kiloa.

Kohusta huolimatta 26-vuotias tähti ei ole arkaillut esiintyä viime päivinä paljastavissakaan asuissa. Yleensä uniikeista ja erikoisista vaatevalinnoistaan tuttu Gaga yllätti äskettäin Italian Milanossa pukeutumalla kullattujen hakaneulojen kasassa pitämään mustaan mekkoon. Samanlainen mekko nähtiin nimittäin 90-luvulla usein näyttelijä Liz Hurleyn yllä esimerkiksi suositun Neljät häät ja yhdet hautajaiset -elokuvan ensi-illassa.

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.