Lady Gaga yläosattomissa – nyt vilahti nänni

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga kiertää parhaillaan maailmaa Born This Way Ball -kiertueellaan. Viime viikolla poppari joutui kohun keskelle paino-ongelmiensa vuoksi, ja hän myönsi lihoneensa yli kymmenen kiloa.

Kohusta huolimatta 26-vuotias tähti ei ole arkaillut esiintyä viime päivinä paljastavissakaan asuissa. Nyt Lady Gaga on ikuistettu yläosattomissa Pariisin muotiviikoilla. Popkaunotar poseerasi rinnuksiaan peitellen ystävänsä Donatella Versacen kanssa, mutta kuvassa vilahtaa kuitenkin tähden toinen nänni. Katso kuva tästä.

Laulaja ajeli äskettäin myös niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.