Täydellinen nainen paljasti bikinikroppansa – kurvit kuin Kim Kardashianilla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

The Real Housewifes of Miami -realitysarja on tehnyt useista sen kaunottarista tähtiä. Sarjassa nähtiin ensimmäisellä tuotantokaudella myös entinen malli Larsa Pippen, joka on naimisissa koripallotähti Scottie Pippenin kanssa.

Kaunotar on hyvä ystävä kurvikaunotar Kim Kardashianin kanssa, ja ystävysten kerrotaankin muistuttavan huomattavan paljon toisiaan ulkonäöllisesti. Nyt Larsa on ikuistettu bikiniotoksiin rannalla Miamissa. Neljän lapsen äiti on onnistunut säilyttämään kroppansa varsin hyvän näköisenä. Mustiin bikineihin kurvinsa verhonnut neito näyttääkin otoksissa hämmästyttävän paljon kuuluisalta Kim-ystävältään.

Larsa Pippen on assyrialais-amerikkalaista syntyperää oleva entinen malli. Hän meni koripallotähti Scottie Pippenin kanssa naimisiin vuonna 1997. Pariskunnalla on neljä lasta. Neitokaista pidetään tällä hetkellä kuumimpana koripallovaimona. Hyväluontoiseksi kehuttu neitokainen osallistuu tiettävästi usein hyväntekeväisyystapahtumiin.