Jessica Alba vaihtoi Nokiansa Samsungiin

Digi · Stara.fi

Maailman seksikkäimpien naisten joukkoon lukuisia kertoja rankattu Jessica Alba on nykyisin kahden lapsen äiti. Perhe-elämään viime vuosina keskittynyt kaunotar työskentelee parhaillaan kahden uuden elokuvan parissa.

Viime päivinä 31-vuotias Jessica Alba on kuvattu useita kertoja kuvaamassa perhettään kännykkäkameralla. Voice ja Iltalehti raportoivat tänään kuinka neitokaisen kädessä oli havaittu vaaleansininen Nokian Lumia 900 -kännykkä. Tarina ei kuitenkaan lopu vielä siihen, sillä kyseiset kuvat ikuistettiin jo useita päiviä sitten, 4. lokakuuta.

Erittäin tuoreissa paparazzikuvissa Jessica kuvattiin varhain tänä aamuna 7. lokakuuta Länsi-Hollywoodissa yhdessä perheensä kanssa. Nyt sekä Alba että hänen aviomiehensä Cash Warren kuvasivat perheen jälkikasvua kännyköillään. Paparazzikuvien perusteella Warren luottaa uuteen iPhone 5 -laitteeseen, mutta Jessica näytti yllättäen luopuneen Nokia Lumia 900 -puhelimestaan, sillä tilalla näyttäisi kuvien perusteella olevan Samsung Focus 2 -puhelin.

Ranskalaista, kanadalaista ja meksikolaista sukua oleva Jessica Alba on naimisissa elokuvaohjaaja Cash Warrenin kanssa. Pariskunnalla on tyttäret Honor ja Haven. Näyttelijätär aiheutti aikoinaan kohun, kun hän aloitti seurustelusuhteen 12 vuotta vanhemman vastanäyttelijänsä Michael Weatherlyn kanssa. He tapasivat toisensa Dark Angel -sarjassa, ja kihlautuivat Alban 20-vuotissyntymäpäivänä. He kuitenkin erosivat ennen häitään.