Whitney Houstonin tyttären pelätään menehtyvän huumeisiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Taannoin menehtyneen laulaja Whitney Houstonin perheen elämää on seurattu aktiivisesti tähden hautajaisten jälkeen. Hänen jättiomaosuutensa peri tytär Bobbi Kristina, kun ottopoika Nick Gordon jäi puolestaan ilman perintöä. Hiljattain Bobbi joutui autokolariin, jossa kukaan ei kuitenkaan loukkaantunut.

Nyt Whitney Houstonin äiti Cissy Houston on ilmaissut huolensa lapsenlapsensa Bobbi Kristinasta. TMZ-verkkosivuston mukaan Cissy pelkää Bobbin menettävän henkensä huumeiden ja muiden huonojen vaikutteiden seurauksena. Isoäidin mukaan tytölle ei tulisi luovuttaa Whitneyn jälkeensä jättämää yli 15 miljoonan euron arvoista perintöä, ennen kuin Bobbi on osoittanut olevansa sille tarpeeksi kypsä ja vastuullinen.

Whitney Houston kuoli vain 48-vuotiaana kamppailtuaan useita vuosia kokaiini- ja crack-riippuvuuden kanssa. Myös Bobbi Kristinan isällä Bobby Brownilla on ollut ongelmia päihteiden kanssa, joka lopulta johti hänen ja Whitneyn avioeroon vuonna 2007. Brown kirjautui viime elokuussa katkaisuhoitoon alkoholismin vuoksi, mutta lopetti hoidon vain kolmen viikon jälkeen.