Lady Gaga riisuutui – julkaisi kuvat nettisivuillaan

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman suosituimpiin poptähtiin lukeutuva Lady Gaga myönsi taannoin lihoneensa lyhyessä ajassa peräti kymmenen kiloa. Lihominen paljastui tähden keikkakuvissa, jotka levisivät nopeasti ympäri maailmaa.

Nyt neitokainen on tehnyt vastavedon saamalleen kritiikille ja julkaisi sarjan paljastavia otoksia Twitter-blogissaan. Kuvissa poptähti riisuutui alusvaatteisilleen. Keltaisissa rintaliiveissä ja alushousuissa poseeraava tähti ilmoitti kuvateksteissään muun muassa ”inspiroivansa rohkeutta” ja ”aloittavansa kehon vallankumouksen”.

– Bulimia ja anoreksia siitä lähtien, kun olin 15-vuotias, kirjoitti Lady Gaga erään otoksensa yhteyteen.

Kuva: Littlemonsters.com

Kaunotar kirjoitti myös Twitter-blogiinsa tekstin, jossa kertoi poikaystävänsä Taylor Kinneyn rakastavan hänen kurvejaan. Hän sanoi syövänsä nyt terveellisesti ja olevansa onnellinen. Poppari julisti myös seuraajille olevansa ylpeä itsestään missä tahansa koossa.

Kuva: Littlemonsters.com

Lady Gaga ajeli äskettäin niskansa kaljuksi, ja ajeltuun kohtaan on sittemmin tehty enkelitatuointi. Tatuoinnilla tähti osoittaa kunniaa valokuvaajaystävänsä Terry Richardsonin hiljattain kuolleelle äidille. New Yorkin muotiviikkoa osana ollut tapahtuma kuvattiin ja nähtiin suorana Lady Gagan Littlemonsters.com -sivulla.