Jennifer kiidätettiin sairaalaan – kuntokuuri sai karun päätöksen

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Viiden juttu -televisiosarjasta tuttu Jennifer Love Hewitt nähdään parhaillaan Yhdysvalloissa The Client List -televisiosarjan tähtenä. Hän esittää televisiosarjassa texasilaista Riley Parks -nimistä naista, joka työskentelee prostituoituna.

Nyt Jennifer Love Hewitt paljasti faneilleen viettäneensä viikonlopun kotioloissa sairaslomalla. Kaunotar nimittäin mursi ranteensa perjantaina, kun hän harjoitteli nyrkkeilyä kuntosalilla. Näyttelijättären mukaan hän yrittää parhaillaan treenata itsensä huippukuntoon The Client List -ohjelman toista tuotantokautta varten.

– Arvatkaa, kuka mursi ranteensa perjantaina nyrkkeillessä. Yritän olla timmissä kunnossa toista tuotantokautta varten ja vietän nyt viikonlopun yöasussa kotona, Jennifer Love Hewitt kirjoitti Twitter-blogissaan.

Jennifer Love Hewitt aloitti näyttelijäuransa jo lapsena Kids Incorporated –televisiosarjassa. Vuonna 1997 hän tähditti Tiedän mitä teit viime kesänä -hittielokuvaa ja naisen ura lähti nousuun Hollywoodissa. Muiden muassa Karvinen, Karvinen 2 ja Cafe -elokuvat kuuluvat myös neitokaisen tuotantoon. Näyttelijätär kertoi keväällä ihastuneensa Maroon 5 -yhtyeen Adam Levineen.