Uimaritähti Michael Phelpsin huikea osuma golfkentällä: ”Voiko olla sattumaa?”

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Lontoon olympialaisten sensaatioksi nousi odotetusti amerikkalainen uimaritähti Michael Phelps, joka on voittanut urallaan jo huikeat 22 olympiamitalia. Mies on ollut viime aikoina otsikoissa urheiluansioidensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä.

Nyt 27-vuotias Michael Phelps on noussut otsikoihin uskomattoman golf-puttauksensa merkeissä. Mies osallistui perjantaina Skotlannin Kingsbarnsissa järjestettyihin Dunhill Links -golf-kisoihin. Kuudennella väylällä hän yllätti kaikki, kun olympiapalkintoja kahminut uimari puttasi pallon reikään 48 metristä.

– Se oli pisin putti, jonka olen koskaan saanut sisään. Tunne oli mahtava, Michael Phelps kertoi The Daily Mail -sivuston mukaan.

Kuva: SKY Sports

Michael Phelsin ja Megan Rosseen suhde paljastui vasta äskettäin Lontoossa, kun he juhlivat yhdessä huippu-uimarin mitalisadetta. Heidän huhutaan kuitenkin seurustelleen jo muutaman kuukauden ajan. Megan Rossee yrittää parhaillaan saada jalansijaa niin mallina kuin näyttelijänäkin. Naisen on väitetty käyttävän Phelpsiä hyväkseen saadakseen huomiota julkisuudessa.