Jackass-tähti uhkasi ampua koiranpennun – fanit raivostuivat

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hurjapäisen Jackass-tiimin jäsen Bam Margera tunnetaan rajuista stunteistaan ja vaarallisista tempauksistaan. Margera joutui hiljattain keskelle outoa tapausta, kun häiriintynyt alaston fani tunkeutui hänen kotiinsa, ja tähden mukaan antoi hänelle herpeksen.

Nyt erikoisista ja provosoivistakin tempuistaan tuttu 33-vuotias yllytyshullu on saanut internetissä niin faninsa kuin eläinsuojeluyhdistyksetkin raivon valtaan. The Sun -lehti uutisoi Bamin jakaneen Twitter-tilillään kuvan, jossa hän osoittaa pistoolilla koiranpentua.

– Penny kakkasi sängylleni. En oikein arvosta sellaista. Jos se tapahtuu uudelleen, Penny saa heittää hyvästinsä, Bam uhkasi Twitterissä.

Kuva: Twitter

Bam ei ehkä ollut tosissaan kuvansa kanssa, mutta hänen Twitter-tilinsä seuraajia se ei naurattanut. Tapaus herätti myös laajempaa huomiota, ja lopulta tähden oli pakko kutsua toimittajat kotiinsa, jotta voisi pyytää tapausta julkisesti anteeksi. Hurjapää myös esiintyi Twitterissä kuvassa, jossa tähden äiti osoittaa häntä aseella. BAm kertoo päivityksessään äitinsä sanoneen Bamin saavan heittää hyvästinsä, mikäli hän tekee vielä yhdenkin typerän teon.

– Anteeksi, jos suututin jonkun. Olen suuri eläinten rakastaja. Minulla on tapana vitsailla, mutta en ikinä miljoonassa vuodessa satuttaisi koiraa, kissaa tai muutakaan eläintä, katuvainen tähti kertoi.

Kaikki Jackass-tiimin jäsenet tunnetaan hurjapäisistä tempauksistaan. Vuonna 2011 Mike Tyson murskasi televisio-ohjelmassa Steve-O:n nenän. Tiimi koki myös viime vuonna odottamattoman menetyksen, kun ryhmän jäsen Ryan Dunn menehtyi 34-vuotiaana rajussa auto-onnettomuudessa Philadelphiassa.