Linda Evangelistalla ei ole helppoa: ”Työskentelen kovasti kuin urheilija”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Kanadalainen supermalli Linda Evangelista kuuluu maailman kuuluisimpien ja parhaiten tienaavimpien mallikaunotarten joukkoon. Hänen kuvansa on koristanut yli 600 lehden kantta. Nainen tunnetaan valokuvaaja Steven Meiselin muusana.

Nyt 47-vuotias mallikaunotar on avautunut mallin töistään, jotka eivät rahakkuudestaan huolimatta ole naisen mukaan aina helpoimmasta päästä. 175-senttinen neitokainen kertoi uusimmassa haastattelussaan, että mallit työskentelevät yhtä kovasti kuin urheilijat, jotta he säilyttäisivät upean figuurinsa.

– Kun aloitin bisneksen, minulle sanottiin, että minulla on kolme hyvää vuotta jäljellä. Niinä päivinä kun en ollut töissä, työstän omaa kroppaani. Minun täytyy käydä kuntosalilla ja kauneushoidoissa. Työskentelen seuraavaa keikkaani varten kuten urheilija, kertoo Linda Evangelista i-D-lehdelle.

Neitokainen pyrkii säilyttämään oman eleganssinsa tilanteessa kuin tilanteessa, koska hienostuneisuus tuo hänelle työkeikkoja myös tulevaisuudessa. Hänen mukaansa hyvän ja ammattitaitoisen mallin tunnistaa siitä, että tämä pystyy pitämään tyyneytensä ja huumorintajunsa suurenkin paineen alla.

Linda Evangelista tunnetaan myös terveiden elämäntapojen ja ravinnon kannattajana. Nainen kannustaakin ihmisiä pitämään huolta siitä kropasta, minkä he ovat luojalta saaneet. Mallikaunotar herätti kohua saamalla vuonna 2006 Augustin James -poikalapsen, jonka isäksi paljastui silloinen Salma Hayekin aviomies, ranskalainen miljardööri Francois-Henri Pinault. Neito kuittasi mieheltä oikeudessa huiman 46.000 dollarin kuukausittaisen elatusrahan pojalleen.