63-vuotias seksisymboli flirttaili kaunottaren kanssa – heitettiin ulos ravintolasta

Viihdeuutiset · Neea Jokinen

Hollywoodin tunnetuimpiin ja menestyneimpiin miestähtiin lukeutuva Richard Gere sai seksisymbolin maineen vuonna 1980 julkaistun American Gigolo -elokuvansa myötä. Suosikkinäyttelijän tiedetään viihtyneen lukuisten julkkiskaunottarien kuten Julia Robertsin ja Cindy Crawfordin kanssa.

Nyt 63-vuotiaan tähden uutisoidaan joutuneen vaikeuksiin newyorkilaisessa ravintolassa. Harmaantunut näyttelijä nimittäin poistettiin Long Islandilla sijaitsevasta Nick and Toni’s -ruokapaikasta, koska hän ajautui riitaan erään mustasukkaisen miehen kanssa. Kiivaan sanaharkan kerrotaan saaneen alkunsa, kun Richard Gere flirttaili miehen kauniin vaimon kanssa.

Tähti oli juhlistamassa ravintolassa agenttiensa kanssa Hampton’s-filmifestivaaleilla voittamaansa palkintoa. Illanvieton aikana Gere kiinnitti huomionsa toisessa pöydässä istuvaan upeaan kaunottareen, joka ruokaili aviomiehensä kanssa. Näyttelijä ei kuitenkaan näyttänyt välittävän naisen parisuhde-statuksesta, sillä hän flirttaili avoimesti blondin kanssa.

– Hän vain tuijotti naista, eikä saanut silmiään irti hänestä. Naisen aviomies raivostui siitä, lähde kertoi New York Post -lehdelle.

Tähden kerrotaan siirtyneen pian naisen pöytään ja kuiskutelleen hänen korvaansa. Aviomies huusi Gerelle ja käski tätä poistumaan paikalta. Näyttelijä ei huomioinut mustasukkaisen miehen varoitushuutoja, vaan jatkoi flirttipuheitaan. Richard Geren edustajan mukaan tapaus on liioiteltu, eikä mitään riitatilannetta ole tapahtunut.

Philadelphiassa varttunut Richard Tiffany Gere aloitti näyttelijäuransa 1970-luvulla. Sittemmin hän on esiintynyt kymmenissä elokuvissa ja luonut menestyneen sekä palkitun uran. Tähti on naimisissa Carey Lowellin kanssa ja heillä on 12-vuotias Homer-poika. Gere seurusteli aikoinaan neljän vuoden ajan maailman menestyimpiin huippumalleihin lukeutuneen Cindy Crawfordin kanssa.