BB-Joni retosteli: Olen harrastanut seksiä 300 naisen kanssa

Big Brother · Stara.fi

Big Brother -taloon sunnuntaina illalla uutena asukkaana astellut Joni on 28-vuotias helsinkiläinen merkonomi. Kovista talossa esittävä mies on yrittänyt pönkittää egoaan talossa, mutta ei ole siinä kovinkaan hyvin onnistunut. Eilen yritykset jatkuivat.

Illan vaudikkaiden bileiden tiimellyksessä asukkaat kokoontuivat keittiön pöydän ääreen ja ryhtyivät pelaamaan totuus tai tehtävä -leikkiä. Luonnollisesti pian tuli eteen perinteinen kysymys seksikumppaneiden määrästä.

Joni käytti tilaisuutensa hyväksi ja kertoi muille harrastaneensa seksiä pelkästään armeija-aikanaan 50 naisen kanssa. Muut asukkaat eivät kovin pitkään jaksaneet miestä kuunnella, vaan puheenvuoro siirtyi muille asukkaille. Joni kuitenkin palasi toistuvasti omiin kokemuksiinsa ja naisseikkailujensa määriin.

– Siis jos mä oon intin aikaan ollut yhdessä vuodessa 50 kanssa, niin kokonaan sen täytyy olla joku 300, Joni ihmetteli ääneen.

Muut asukkaat keskittyivät jo muihin asioihin, ja seuraavaksi oli Jarnon vuoro kertoa parhaasta seksikokemuksestaan.

– Jumalauta appiukko hakkaa mut. En mä voi kertoa. Oikeesti se meni näin että tota… Mä juon nyt tätä… Tää ei ole kummoinen tarina, mutta pointti on se… Me oltiin rakkaan vaimoni kanssa pornokaupassa kimpassa ja me ostettiin sieltä sit vempeleitä, mut me ei menty himaan testaamaan niitä. Seuraavana iltana oltiin molemmat sikajurrissa. Vempeleet tuli enemmän tai vähemmän käyttöön. Haluatsä, että sun oman muijan faija kuulee nää, Jarno kertoi.