Nadeea Volianova paljasteli liikaa rantabulevardilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Venäläissyntyinen laulaja-malli Nadeea Volianova on suurimmalle osalle vielä tuntematon kaunotar, joka on ollut aiemmin otsikoissa lähinnä törkeän paljastavien asujensa merkeissä. Kaksi vuotta sitten hän shokeerasi ilmestymällä Grammy-gaalaan strippariasussa.

Venäjän Lady Gagaksikin nimitetty Volianova on nyt kuvattu Havaijilla asussa, joka meni jo nolouden puolelle. Hän nimittäin asteli rantabulevardilla pelkkiin alusvaatteisiin pukeutuneena. Kohujulkkis oli siis maineensa veroinen stringeissä, korkokengissä ja suuressa hatussa.

26-vuotias venäläissyntyinen malli-laulaja-näyttelijä Nadeea Volianova asuu nykyisin Britanniassa, jossa hän on yrittänyt tehdä uraa sekä laulajana että mallina. Nadeean tähdittämä Vera-elokuva on parhaillaan leikkausvaiheessa ja saa ensi-iltansa lähitulevaisuudessa.