Jennifer Aniston yllätti – kutsuu Brad Pittin äidin häihinsä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Näyttelijätär Jennifer Aniston sai taannoin maineikkaan tittelin, sillä hänet äänestettiin kaikkien aikojen seksikkäimmäksi naiseksi. Men’s Health -lehden äänestyksen mukaan Aniston vei ykköspaikan muun muuassa sen takia, että hän on hauska ja jalat maassa oleva ihminen.

Neitokainen suunnittelee paraikaa häitä poikaystävänsä Justin Therouxin kanssa. Uusimpien raporttien mukaan yllättävä henkilö on nyt saanut kutsukortin tulevaan perhejuhlaan. Jennifer kutsui nimittäin ex-aviomiehensä Brad Pittin äidin, Jane Pittin häihinsä.

– Jennifer tahtoo Janen paikalle. Hän on läheisempi Janen kuin oman Nancy-äitinsä kanssa. Jane on riemuissaan siitä, että Jennifer löysi jälleen onnen elämäänsä, kertoo lähde The Sun -lehdelle.

Jane Pitt on säilynyt Hollywood-tähden läheisenä ystävänä avioparin eronkin jälkeen. Eksän äiti on ollut puhelimen päässä seitsemän vuoden ajan, kun Jennifer on tarvinnut tukea. Lähteen mukaan Jane Pitt ei mistään hinnasta jättäisi entisen miniänsä häitä väliin.

Rachel Green -roolihahmoa Frendit-menestyssarjassa näytellyt Jennifer Aniston on seurustellut jo pitkään kihlattunsa Justin Therouxin kanssa. Kaunotar erosi vuonna 2005 neljän vuoden avioliiton jälkeen aviomiehestään Brad Pittistä, joka jäi kiinni pettämisestä. Jenniferin suhderintamalla oli pitkään synkkiä jaksoja Pittin jälkeen, mutta nyt tilanne on muuttunut.