Opiskelijatyttö huutokauppaa neitsyytensä – uskomaton syy paljastui

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Ihmiset järjestävät hyväntekeväisyyden vuoksi mitä erilaisimpia tapahtumia, joissa he keräävät rahaa tärkeäksi katsomalleen asialle. Harva kuitenkaan tekee yhtä radikaalia vetoa kuin 20-vuotias brasilialainen Catarina Migliorini.

Kyseinen opiskelijaneito nimittäin laittoi huutokauppaan oman neitsyytensä. Tähän mennessä seksiakti nuoren naisen kanssa on kiinnostanut miehiä 192.000 dollarin, eli 156.000 euron, edestä. Migliorini aikoo lahjoittaa suurimman osan rahoista kotipaikkansa Santa Catarinan köyhien perheiden talojen rakentamiseen.

Rohkea kaunotar saa 20.000 dollaria, eli 16.000 euroa, sekä 90 prosenttia varsinaisesta huutokauppahinnasta. Raha vaihtaa omistajaa Yhdysvaltojen ja Australian välisellä lennolla, jotta seksin ostaja ja myyjä välttäisivät maiden prostituutiolait.

– Näen tämän asian bisneksenä. Jos teet näin kerran elämässä, et ole prostituoitu. Eihän jokainen valokuvan ottanutkaan ole automaattisesti valokuvaaja, puolustelee Catarina Migliorini valintaansa Folha-lehdelle.