Tällaista tempausta ei ole polttopallossa ennen nähty – tekisitkö perässä?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Vuonna 2004 ilmestynyt Dodgeball – boltsit pelissä -elokuva julisti aikoinaan polttopallon peliksi, jossa on kyse todellisesta häpeästä ja nöyryytyksestä. Kyseisessä lajissa on omat niksinsä, joilla heittokäsi saadaan treenattua ”tappavaan iskuun”.

Kuva: YouTube

Nyt eräällä verkkovideolla nähdään poika, jonka heittotaidot ovatkin ensiluokkaiset. Sinipaitainen nuorukainen pelaa muiden ikäistensä kanssa polttopalloa, ja onnistuu shokeeraamaan toiset yllättävällä tempullaan. Hän nimittäin hyppää hurjan voltin ennen kuin lataa pallon kohti uhriaan.

Täystyrmäyksen tehnyt kaveri saa pelaajatovereiltaan hurjat suosionosoitukset. Kyseinen miekkonen herättäisi varmasti pelonsekaista kunnioitusta Dodgeball-elokuvan roolihahmoissa. Kyseiset kaverit ovat nimittäin elokuvassa pahimmanlaatuisia luusereita. Komediaa tähdittävät muun muassa Vince Vaughn, Ben Stiller, Rip Torn, Justin Long ja Christine Taylor. Tähän mennessä video on katsottu YouTubessa jo lähes kahdeksan miljoonaa kertaa.