Tältä Russell Crowe näyttää nykyisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Hollywood-elokuvien tähti Russell Crowe tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään huippumenestyneen Gladiaattori-elokuvan päätähtenä vuonna 2000. Hän voitti roolistaan parhaan miespääosan Oscarin ja lukuisia muita palkintoja.

Taannoin näyttelijän kerrottiin menneen liiankin syvälle uuden Noah-elokuvansa roolihahmon sisälle. Miehen kerrottiin luopuneen nykyaikaisista mukavuuksista raamatullisen filmauksen hengessä, eikä hän ole suostunut peseytymään tai käyttämään deodoranttia. Nyt Russell Crowe nähdään lauantaina ikuistetussa valokuvassa, josta häntä ei ole enää edes tunnistaa muhkean parran ansiosta.

Kuva: Splash

Ukko Nooaa näyttelevä Russell Crowe on myös lihottanut itsensä tuhdimpaan kuntoon roolia varten. Kuuden kilon painonlisäys ei tuotantotiimin jäsenten mukaan paranna miehen henkilökohtaista hygieniaa. Lähde kertoi tiimin laskevankin päiviä elokuvaprojektin valmistumiseen.

48-vuotias uusiseelantilainen näyttelijä Russell Crowe teki läpimurtonsa vuonna 1997 elokuvassa LA Confidential. Gladiaattori-elokuvan jättimenestys sinetöi tähteyden, ja sen jälkeen komistus on nähty esimerkiksi elokuvissa Kaunis mieli, Cinderella Man ja State of Play. Crowe on naimisissa näyttelijä Danielle Spencerin kanssa ja parilla on kaksi lasta.