Supermalli elämäntarinasta tehdään komediasarja

Viihdeuutiset · Meri Pulkkinen

Maailmankuulu huippumalli Tyra Banks on tullut viime vuosina tutuksi useammastakin televisio-ohjelmasta. Vuonna 2005 hän sai oman The Tyra Banks Show -keskusteluohjelman. Nyt kaunotar on jälleen ajautunut mallimaailman puolelta television pariin, sillä tekeillä on hänestä kertova televisiosarja.

Huippumalli haussa -sarjan tuomarina ja tuottajana tunnettu kaunotar on myynyt Fivehead-nimisen komedian käsikirjoituksen amerikkalaiselle ABC-televisioyhtiölle. The New York Post -lehden mukaan sarja kertoo Banksin nuoruusvuosista mallina. Sarjan nimi on lehden tietojen mukaan leikkisä viittaus kaunottaren isoon otsaan.

Huippumalli on luonut elämäänsä sukeltavan sarjan yhdessä televisiokirjoittajana työskentelevän ystävänsä Kenya Barrisin kanssa. Barris on aiemmin ollut kirjoittajana Banksin Huippumalli haussa -menestyssarjassa. Vielä ei ole selvää, milloin komediasarjan tuotanto aloitetaan.

Tyra Banks on tehnyt näyttävän uran muun muuassa catwalk-mallina Pariisissa, Tokiossa, Milanossa ja Lontoossa. Huippumalli on esiintynyt myös Michael Jacksonin Black or White -kappaleen musiikkivideolla. Tyran omaisuuden uskotaan olevan yli 100 miljoonaa dollaria. Tilipussiaan kaunotar on pursottanut muun muuassa mainossopimuksilla Niken, Tommy Hilfigerin ja Pepsin kanssa.