Asiakkaat varastavat julkkiskokin ravintolasta – menettää 39.000 euroa kuukaudessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen julkkiskokki Jamie Oliver tunnetaan lukuisten ruokaohjelmiensa lisäksi keittokirjoistaan ja ruokakampanjoistaan. Oliver on työskennellyt pitkään myös hyväntekeväisyyden parissa ja hän onkin saanut useita palkintoja työstään etenkin nuorten parissa.

Nyt 37-vuotiaan brittikokin kerrotaan menettäneen suuria summia, koska varkaat ovat mieltyneet hänen italialaisten ravintoloidensa wc-kalusteisiin. Jamie Oliver kertookin menettävänsä varkaille noin 30.000 puntaa, eli 39.000 euroa, kuukausittain, kun ihmiset eivät pysty pitämään näppejään erossa vessojen irtaimistosta.

– Oikeasti, jotkut ihmiset tulevat tänne aterialle ja lähtevät mukanaan puoli vessaa. Idiootit, kertoo Jamie Oliver Metro-lehdessä.

Mies kertoi, että vessassa olevat kahvat ja hanat täytyy tätä nykyä hitsata kiinni, koska asiakkaat ruuvaavat muuten ne auki ja ottavat mukaansa. Oliverin mukaan myös 30.000 lautasliinaa varastetaan joka kuukausi.

Terveellisen ruoan kannattaja Jamie Oliver on ollut naimisissa entisen mallin Juliette Nortonin kanssa jo 12 vuoden ajan. Pariskunnalla on neljä lasta, Poppy Honye, Daisy Boo, Petal Blossom ja Buddy Bear. He asuvat Essexin Claveringissa. Oliverin kuuluisimpia ruokaohjelmia ovat muun muuassa Alaston kokki, Jamien Puutarha, Jamie Oliverin kouluruokaa ja Jamien keittiössä. Olivereiden omaisuuden arvioidaan olevan tällä hetkellä noin 150 miljoonaa puntaa eli 172 miljoonaa euroa.