Kim Kardashian jätti paidan kotiin – paljastavassa asussa treffeillä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realitytähti ja ökyrikkaan Kardashianin julkkisperheen jäsen Kim Kardashian on seurustellut jo puolen vuoden ajan räppäri Kanye Westin kanssa. Viime aikoina kurvikaunotar on ollut poikaystävänsä tiukan tarkastelun alla, ja Kanyen on kerrottu ehdottaneen kullalleen laihdutuskuuria.

Nyt 31-vuotias neitokainen on nähty varsin paljastavassa asussa, joka on hyvin lähellä asumokaa. Kim ikuistettiin Miamissa Kanye Westin käsipuolessa, jossa pari oli matkalla arvostettuun Prime 112 -ravintolaan. Julkkiskurvitar tuntui kuitenkin unohtaneen paitansa kotiin, sillä hänellä oli tiukan hameen yläosana rintaliivejä muistuttava musta toppi.

Äskettäin Kim Kardashian kertoi arvostavansa nykyään enemmän normaalia arkea. Kim kertoi nauttivansa elämän pienistä hetkistä muun muuassa kokkaamalla ja viettämällä aikaa kotonaan. Hän osti äskettäin räppärirakkaalleen Lamborghini-merkkisen urheiluauton, mikä sai ohjelman erään naisjuontajan puhumaan sarkastisesti Kimin ”normaalista” arjesta.