Madonna riisuuntui lavalla 7-vuotiaan poikansa edessä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Maailman tunnetuimpiin poptähtiin lukeutuva 54-vuotias Madonna kiertää parhaillaan maailmaa MDNA-kiertueellaan. Konserttikiertueella on nähty jo muutamia kohauttavia tempauksia, joista on uutisoitu pääosin negatiivisesti.

Madonna hämmensi jälleen hiljattain ihmisiä keikallaan Los Angelesin Staples Centerissä. Kesken shown tähti riisui lavalla itsensä pelkkiin mustiin rintaliiveihin ja stringimallisiin pikkuhousuihin. RadarOnline.com -verkkosivuston mukaan laulajattaren 7-vuotias adoptoitu poika David Banta oli samaan aikaan lavalla harjoittelemassa DJ-taitojaan tunnetun ranskalaisen konemusiikki-tuottajan Martin Solveigin kanssa.

Madonna on usein otsikoissa kohukonserttiensa lisäksi rakkauselämänsä merkeissä. Madonna viihtyy nykyisin 24-vuotiaan toyboy-rakkaansa Brahim Zaibatin käsipuolessa. Pariskunnan ikäero on ihmetyttänyt monia, sillä nuoren komistuksen äiti on Madonnaa kahdeksan vuotta nuorempi. Supertähti seurusteli taannoin niin ikään 24-vuotiaan brasiliaisen mallin Jesus Luzin kanssa.