Hollywood-liitto päättyi yllättäen eroon – syy vielä epäselvä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollywood-elokuvien tähti Russell Crowe tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään huippumenestyneen Gladiaattori-elokuvan päätähtenä vuonna 2000. Hän voitti roolistaan myös parhaan miespääosan Oscarin ja lukuisia muita palkintoja.

Australialainen The Sydney Morning Herald -lehti raportoi nyt Russell Crowen eronneen vaimostaan, näyttelijä Danielle Spenceristä. 22 vuotta sitten The Crossing -elokuvan kuvauksissa tavannut pari meni naimisiin vuonna 2003. Crowella ja Spencerillä on kaksi lasta, kahdeksanvuotias Charles ja kuusivuotias Tennyson. Viime aikoina Crowe on kuvattu hieman poikkeuksellisen näköisenä, kun hän on valmistautunut uuden elokuvansa kuvauksiin.

Kuva: Splash

48-vuotias uusiseelantilainen näyttelijä Russell Crowe teki läpimurtonsa vuonna 1997 elokuvassa LA Confidential. Gladiaattori-elokuvan jättimenestys sinetöi tähteyden, ja sen jälkeen komistus on nähty esimerkiksi elokuvissa Kaunis mieli, Cinderella Man ja State of Play.