X Factorissa upea LMFAO-tulkinta: ”Olen seksikäs ja tiedän sen!”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvalloissa nähtiin äskettäin odotetun X Factor -laulukilpailun toisen tuotantokauden avausjakso. Tuomaripenkin takana istuvat tänä vuonna Simon Cowell, L.A. Reed, Britney Spears ja Demi Lovato. Ohjelmassa on nähty paljon eritasoisia esityksiä.

Kuva: YouTube

Nyt 13-vuotias Trevor Moran hauskuutti tuomareita omalla versiollaan LMFAO-yhtyeen Sexy And I Know It -hittikappaleesta. Nuori mies esitti rohkean kappaleen itsevarmasti ja vakuutti energisellä show’lla yleisön ja julkkistuomarit. Huvittunut Simon Cowell totesi esityksen jälkeen, ettei ollut varma oliko Moranin esitys sopiva hänen ikäiselleen pojalle.

– Sinua on hauska katsoa. Melkein kuolin täällä, kun olit niin söpö, kommentoi Demi Lovato kilpailijaa verkkovideolla.